Få en Copenhagen On Wall hjem i stuen

Er du blevet varm på vores Copenhagen On Wall væghøjttaler, så kan du roligt bestille et sæt allerede idag! Du får nemlig hele 60 dages prøveperiode med i købet. Det betyder at du kvit og frit kan levere højttalerne tilbage, skulle de ikke leve op til dine forventninger.

Hos Lyd by Dissing ønsker vi, at vores kunder får den bedst mulige lyd, og vigtigst at alt, at de får den lyd der passer til dem og det rum højttalerne skal spille i. Rummet har en enorm stor indvirkning på lyden og et hvert rum påvirker lyden forskelligt. Derfor er det også vigtig at lytte til nye højttalere, der hvor man gerne vil opleve lyden. Nemlig i sit eget hjem.

Når du bestiller et sæt Copenhagen On Wall væghøjttalere, giver vi dig 60 dage i selskab med vores væghøjttalere. Skulle de ikke stå mål med dine forventninger, sender du dem blot tilbage indenfor de 60 dage. Så refundere vi købssummen ved modtagelse og betaler naturligvis også for returportoen.

Bestil en væghøjttaler
Bestil en væghøjttaler
Få en flot Copenhagen On Wall væghøjttaler til Din stue!
Bestil et sæt Copenhagen On Wall væghøjttalere idag.
Du får 60 dages gratis lytteglæde og kan problemfrit returnere vores højttaler, skulle de ikke leve op til forventningerne.
De 60 dage gælder naturligvis, først fra det øjeblik vi har sendt dine højttalere afsted fra fabrikken.

Bestil nu!

Har du stadig svært ved at beslutte dig?

Så kan du bestille en gratis papirkopi af vores Copenhagen On Wall væghøjttaler, i fuld størelse naturligvis (1:1).

Det har aldrig været nemmere at finde den perfekte placering til sine højttalere. Du får samtidig et meget realistisk indtryk af hvordan din stue vil se ud, med vores Copenhagen On Wall væghøjttalere, på din væg. Bestiller du vores væghøjttalere, sender vi naturligvis også en papirkopi med, så de kan blive perfekt placeret.

Bestil en kopi
Bestil en kopi
Altså en papirkopi og find ud af hvor vores væghøjttaler, passer bedst ind i dit hjem
Bestil en papirkopi af vores væghøjttaler
Så kan du finde det helt rigtige sted til dine nye højttalere, uden at bore et eneste hul.
Prøv dig frem og hæng “højttaleren” forskellige steder og i forskellige højder, indtil du finder der helt perfelte sted.

Bestil fotokopi

Det med småt

Læs vilkår og betingelser nedenfor

Vilkår og betingelser

Ønskes et produkt returneret, skal der laves en aftale herom forinden. Inden en vare kan returneres vil vi gerne forsøge at afhjælpe evt. problemer, der end måtte være med lyden eller vores produkt. Hvis du efterfølgende, stadig ikke er tilfreds, sender vi en returlabel, så varen kan returneres.

Når vi (“Lyd by Dissing”) har modtaget det returnerede produkt, uden fejl og mangler og uden skader, da returnere vi købssummen. Skulle der være opstået en skade, der ikke kan skyldes return forsendelsen, forbeholder vi os retten til at fratrække evt. omkostninger, forbundet med skadesudbedring, fra købssummen og dermed også fra det beløb vi returnere til dig.
Den eksakte omkostning forbundet med en skadesudbedring, vil blive vurderet individuelt, da enhver skade er unik.

Skulle du ved et uheld forvolde skade på et produkt, du ønsker at returnere, da bedes du medele os dette straks på contact@lydbydissing. Herefter giver vi et estimat på omkostningerne forbundet med skadesudbedring.

Det er yderst vigtigt at du beholder den oprindelige emballage, skulle du ønske at returnere vores produkt, indenfor de 60 dage. Er varen ikke korrekt emballeret, kan der opstå transportskade. I sådanne tilfælde, vil denne blive modregnet købssummen som ovenfor.

Følgende produkter er omfattet et ovenstående: Copenhagen On Wall i ask [COWM1-ASK]. Er dit produkt ikke på liste, er den ikke omfattet af vores 60 dages tilbageleveringsgaranti. Produkter der ikke er omfattet af dette, er alle specialfremstillede produkter (hvis der f.eks. er valgt en speciel træfront, eller custom farve på bagstykket.