Tekniske Detajler – Copenhagen On Wall

Højttaleren er bestykket med en keramisk domedistant på 1″ og to 5″ bas-mellemtone enheder med en aluminumsmembran. Den er opbygget som en ren to-vejs konstruktion med et 4. ordens delefilter, på både bas-mellemtone og diskant – dette sikre en perfekt overgang imellem bas-mellemtonen og distantenheden og er med til at frembringe den meget linære frekvensgang.

Diskanten er monteret i en waveguide for bl.a. at kunne opnå en relativ lav delfrekvens på 2kHz. Formålet med dette er at opnå en så bred horisontal spredning som muligt og dermed opnå et stort lydmæssigt perspektiv og 3D rumfornemmelse.

Produkt serieCopenhagen On Wall
Model nummerCOW1
TypeLCR
Frekvensgang [Hz]59-20.000 +/-3dB
Følsomhed91dB
Maks. SPL112dB
Anbefalet forstærker [W]10-100W
Delefrekvens2kHz
Distakntenhed1" Keramisk membran
Bas-mellemtonenhed5" Aluminiumsmembran
KabitnettypeTrykkammer
Dimensioner60cm x 29cm x 10,5cm (Højde, Bredde, Dybde)

 

Linær fra 70 til 20.000Hz

En af fordelene ved vægmontering er det naturlige gain der opstår når man placere en højttaler tæt på, eller direkte på væggen. Faktisk bliver hele væggen en del af højttaleren, da denne kommer til at fungere som baffle. Dette er der naturligvis taget højde for i delefilteret og frekvenskurven viser tydeligt at det har virket.

Følsomhed ligger på hele 91dB og gør dette til en yderst dynamisk højtaler, samtidig har det den fordel er der ikke kræves nogen stor forstærker for at spille selv store rum op.

Delefilteret er som nævnt opbygget som en 4. ordenskonstruktion og der er udelukkende brugt foliekondensatorer, luftspoler og MOX modstande, for at sikre den bedst mulige lyd.