Det er helt vildt det her! Vi har virkelig fået skabt en fantastisk teknologi her.

— Censurløs Væghøjttaler

Censurløs Højttaler: Få den fulde oplevelse tilbage

Endelig kan du nyde din ynglingsfilm, TV serie eller musik i dens oprindelige form!

Den nyeste version, af vores Copenhagen On Wall væghøjttaler, er nu blevet et endnu mere fantastisk bekendtskab. Den er nemlig blevet trådløs og det er dermed slut med kabler overalt i stuen.

Når højttalerene er monteret på væggen, opfanger de automatisk lyden fra dit fjernsyn, din forstætker, eller din mobil eller tablet. Det er gjort muligt ved både, at implementere WiSA og Bluetooth aptX, direkte ind i højttaleren. Det giver den absolut bedste lyd, fra samtilge devices. Og kan betjenes direkte fra sofaen, køkkenet, sengen eller hvor man befinder sig, når man sætter det næste nummer på. Hos Lyd by Dissing ønsker vi, at du får den absolut bedste lytteoplvelse. Vi ved også godt, hvor stor en faktor, rummet er i den samlede oplevelse. For at korrigere for rummets påvirkning af lyden, er der nødvendigt, at have en aktiv rumkorrektion, der konstant korrigere lyden, så den passer til rummet og optimere lytteoplevelse. For at opnå dette, har vi implementeret en aktiv rumkorrketion fra Dirac i form af deres DiracLive. Det betyder at hver højttaler automatisk ændrer lyden, for at tilpasse den perfekt til rummet.

  • WiFi

  • WiSA

  • Bluetooth aptX

Rumkorrektion kræver regnekraft. Meget regnekraft og DiracLive er ikke nogen undtagelse. Vi har lagt en kraftig 32bits DSP ned i hver højttaler, for at kunne håndtere selv de mest krævende signalkilder – en opløsninger på 24bit og en sample rate på 192kHz/s er ikke noget problem.

Det er netop denne regnekraft, der gør denne højttaler så fantastisk! Ved at benytte de ekstra DSP hestekræfter og de seneste landvindinger indenfor stemmegenkendelse og rumkorrektion, er det blevet muligt, at genskabe lyd og stemmer, der er blevet censureret væk (bippet ud). Det er altså blevet muligt, at fjerne de meget irreterende bip og få den oprindelig lyd tilbage.

Direktør Tue Dissing, er selvsagt meget begejstret og siger:

Det er helt vildt det her! Vi har virkelig fået skabt en fantastisk teknologi her. Der er ikke andre i verden, der har haft success med implementere dette. Vi har gjort det! Og man bliver lige overrasket over, hvor godt det virker, hver gang!”.

Hvis man allerede har fået sin censurløse højttaler, kan man, for nostalgiens skyld, lytte til censur-bippet en sidste gang.

Bedre forståelse

83%

Mindre irritabel

97%

Fri for censur

100%

Når ord og sætninger ikke længere bliver bippet ud, får man, helt automatisk, en større indlevelse i det der lyttes til. Man får mulighed for at opleve sin ynglings musik, film og serier præcis som de var tiltænkt. Vi håber, at I kommer til at nyde en censur og bip-fri tilværelse, med den seneste version af vores Copenhagen On Wall.

Censur er hermed historie!

AUTHOR - Tue Dissing

Founding director of Lyd By Dissing and a passionated hifi and music lover, with a taste for good sound, wine and (not to forget) beers.