Lyd by Dissing på Hifi og Surround messe 2016

Lyd by Dissing var igen at finde på årets Hifi og Surround messe. I år havde vi lidt ekstra udstyr med, for at give jeg den perfekte lytteoplevelse.

 

I år havde vi gjort lidt ekstra ud af det, så vi kunne give, jer besøgende, den perfekte lytteoplevelse. For at få den bedste lyd i vores messe-hotelværelse, havde vi lånt et par SVS SB-1000 subwoofere af AV Connection og et sæt MixMax rumdelere af Fraster. Stolene var Askman taburet M i bøg.

Det hele blev indstillet til perfektion vha. Audyssey rumkorrektion, så alle pladser lød rigtig godt.

Vi var selv meget tilfredse med lyden og fik også mange tilkendegivelser herom. De besøgende blev især overrasket over hvor stor en lyd højttalerne leverede.

Du kan se og høre vores højttalere i vores showroom hos Design Werck. Her spiller de også med fyldig lyd og stor autoritet.
Håber at vi ses derude.

 

Tak for en rigtig god messe!

 

 

Summary
Lyd by Dissing på Hifi og Surround messe 2016
Article Name
Lyd by Dissing på Hifi og Surround messe 2016
Description
Årets Hifi og Surround messe løb af stablen i den forgangne weekend - 29- og 30. oktober 2016 - og der er var et virkelig flot fremmøde, af både udstillere og besøgende. Fedt!
Author
Publisher Name
Lyd by Dissing
Publisher Logo

AUTHOR - Tue Dissing

Founding director of Lyd By Dissing and a passionated hifi and music lover, with a taste for good sound, wine and (not to forget) beers.